Connect with us

Hír

Russell Wilson sérülése miatt Tom Brady ölébe hullott egy rekord

Tom Brady már akkor is rekordot dönt, ha nem csinál semmit. Igaz, ezúttal nem egy minden idők csúcsot állított be: Russell Wilson sérülése miatt immáron ő lépett pályára sorozatban a legtöbbször az aktív játékosok közül.

Wilson karrierje során soha nem hagyott ki meccset, a draftolása óta sorozatban 149 mérkőzésen kezdett az alapszakaszban, a rájátszással együtt pedig már 165 mérkőzésnél tartott, mielőtt a Rams elleni meccsen megsérült az előző fordulóban. Mivel a Seahawks IR-re tette, így a sorozata a héten megszakad, vagyis a sorban második Tom Brady ugrott az élre a maga 80 kezdő meccsével egyhuzamban (PO-val együtt már 94-nél tart).

Érdemes megjegyezni, hogy amennyiben végigjátssza a szezont, akkor már harmadszorra ér el 100-as sorozatot. Először 2001 és 2008 között sikerült ezt abszolválnia (128 meccs), majd a térdsérülése után visszatérve 126 mérkőzésen kezdett egymás után 2009 és 2016 között. Ekkor jött a Deflategate és a rá kiszabott négymeccses eltiltás, azóta viszont nem hagyott ki találkozót.

Az abszolút rekordot egyébként Brett Favre tartja 321-gyel. Tekintve, hogy Brady saját állítása szerint akár 55 éves koráig is játszhat, így ez a rekord sincs biztonságban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!