Connect with us

Hír

Russell Wilson ujját megműtötték, hosszabb időre kidőlt

Russell Wilson eddigi karrierje során egyetlen egy mérkőzést sem hagyott ki, 149-szer lépett pályára sorozatban, ami a hatodik leghosszabb széria az NFL történetében. Ez azonban jövő héten megszakad, ugyanis a Seahawks irányítójának meg kellett műteni az ujját a Rams ellen összeszedett sérülése következtében, így hosszabb kihagyás vár rá. A csapat nem adott meg pontos időtávot, de Jeremy Fowler információi szerint minimum egy hónapról és valószínűleg 6-8 hétről van szó.

A helyét Geno Smith fogja átvenni, aki utoljára 2017-ben volt kezdő a Giants színeiben, de a Rams elleni csütörtök esti rangadón elég jól szállt be. A következő hetekben tehát neki kell majd irányítania a Seahawkst, amelynek így néz ki a sorsolása az elkövetkező időszakra: @Steelers, vs Saints, vs Jaguars, BYE, @Packers, vs Cardinals, @Washington.

A Seahawks 2-3-as mérleggel bír jelenleg, és áll ezzel az NFC West utolsó helyén. Fontos adalék az eddigiekhez, hogy a csapatnak ráadásul nincs is első körös pickje, ugyanis azt a Jets birtokolja a Jamal Adams trade miatt, így még az esetleges jobb draftpozíciónak sem örülhetnek igazán a Seahawks szurkolói.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!