Connect with us

Hír

Sérülésjelentés: CEH, Lavonte David és több sztár is kidőlt

Rengeteg volt a sérülés az ötödik fordulóban, több top játékos is partvonalra került rövidebb-hosszabb ideig. Összegyűjtöttük a legfontosabbakat.

A Chiefs elveszítette kezdő futóját, Clyde Edwards-Helaire-t: a támadónak MCL-ficam miatt kell több hetet kihagynia, állítja Ian Rapoport. A hiányában Darrel Williams kaphat nagyobb szerepet.


Quintez Cephus vállsérülést szenvedett és Tom Pelissero információ szerint az idei szezon nagy részét kénytelen lesz kihagyni. A Lions elkapója 15 elkapásból 204 yardot és két TD-t szerzett eddig a szezonban, amivel bőven a jobb elkapók közé tartozott a csapatban.


Hivatalosan is véget ért JuJu Smith-Schuster szezonja, miután meg kell műteni a vállát. Az elkapó idén egy évre írt alá a Steelershöz, a szezon végén szabadügynök lesz, tehát a lehető legrosszabbkor jött számára a sérülés (nem mintha eddig jól játszott volna, öt meccs alatt 15 elkapásból csak 129 yardot jegyzett).


A Cardinals elveszítette a szezon hátralévő részére a tight end Maxx Williamset egy térdsérülés miatt. A támadó nemcsak blokkolásban, de a passzjátékban is hasznos volt, karrierje legjobb szezonkezdetét hozva már 193 yardnál és egy TD-nél tartott öt meccs után.


Biztosan nem lép pályára a hatodik fordulóban Darious Williams. A Rams cornere bokasérülést szenvedett a Seahawks elleni csütörtök esti rangadón és könnyen lehet, hogy IR-re kerül, ami minimum három hetes kihagyást jelent a számára. A helyén Robert Rochell kezdhet.


Kisebb bokasérülést szenvedett Lavonte David, aki így jó eséllyel kihagyja a Bucs csütörtök esti rangadóját az Eagles ellen. Jelenleg week-to-week az állapota, azaz hetente felülvizsgálják az állapotát csapatnál.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!