Connect with us

Hír

Sérültlistára került Patrick Peterson és Parris Campbell is, La’el Collins visszatérhet eltiltásából

A Vikingsnál nem számíthatnak Patrick Peterson játékára a következő három meccsen, ugyanis a veterán cornerback sérültlistára került a combhajlítója miatt – mondta el Mike Zimmer főedző. A Vikings bye weekre megy most egyébként, így valójában négy hét kihagyás vár a játékosra. CB poszton így Bashaud Breeland, Mackensie Alexander és Cameron Dantzler a top3 opciója a csapatnak.

A Colts is elvesztette egy játékosát, ráadásul az elkapó Parris Campbellnek jó eséllyel a szezon hátralevő részét ki kell hagynia – mondta el Frank Reich főedző (de ezt egyelőre még nem tudják biztosan). Campbell egy 51 yardot TD-t szerzett a hétvégén a Texans ellen, azonban ebbe belesérült a lábfeje. Az elkapónak meggyűlik a baja a sérülésekkel, újonc szezonjában több dolog is hátráltatta és csak 7 meccsen szerepelt, tavaly pedig két forduló után szenvedett komoly térdsérülést. A Coltsnál WR poszton TY Hilton, Michael Pittman Jr. és Zach Pascal nyújtják így a top3 opciót.

Ha már sérültlistás hírek, akkor említsük meg azt is, hogy a Rams IR-re tette a tight end Johnny Mundtot és a futó Jake Funkot, ráadásul mindkettejüknek véget ért a szezonja.

A Titans pedig a másodéves cornerbacket, Kristian Fultont tette sérültlistára még a Bills elleni találkozó előtt, így azon kívül még legalább két mérkőzést kell kihagynia.

A Falcons mindeközben Covid-IR-re tette a támadófalember Kaleb McGaryt, aki eddig minden snapen ott volt RT poszton a csapatban. Ezzel jó eséllyel kihagyja a hétvégi találkozót.

Zárjuk egy pozitív hírrel a cikket: a Cowboys visszakapja a támadófalember La’el Collinst, ugyanis lejárt az eltiltása. A Cowboys most bye weekre megy, így a jobb oldali tackle majd jövő héten térhet vissza a Vikings ellen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!