Connect with us

Hír

Sherman már most bemutatkozik új csapatában, Gordon viszont nem

Richard Sherman szerdán csatlakozott a Buccaneers keretéhez, de úgy tűnik olyan jó formában van és olyan gyorsan megtanulta a védelmet, hogy a Patriots elleni vasárnap esti rangadón már be is mutatkozhat új csapatában.

Ezt egyébként Bruce Arians főedző erősítette meg, aki korábban azt mondta, hogy Sherman csak akkor fog játszani, ha a cornerback-sor sérüléshelyzete ezt szükségessé teszi. Ez pedig így van, ugyanis Sean Murphy-Bunting sérültlistán van, Jamel Dean pedig nem tudja vállalni a játékot, így Carlton Davis mellett Dee Delaney és Ross Cockrell lettek volna a kezdők, ami nem lett volna túl biztató.


Egy másik játékos viszont, akit a héten igazoltak le, nem fog tudni pályára lépni holnap. Ő pedig Josh Gordon, akit a Chiefs szerződtetett pár napja. Mivel az elkapó 2019 vége óta nem lépett pályára az NFL-ben, nem annyira meglepő, hogy kell egy kis idő a visszarázódásra. Andy Reid elmondta, hogy Gordon jó formában van (“egy kicsit kevesebb a testzsír-százaléka, mint nekem”), de még a rozsdát le kell vakarni és mentálisan is jobban fel kell készülnie.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!