Connect with us

Hír

Több hét kihagyás vár Kareem Huntra és Jeremiah Owusu-Koramoah-ra is

A Browns múlt héten elvesztette első számú futóját, Nick Chubbot, most pedig a második számú Kareem Hunt is kidőlt. Ian Rapoport információi szerint 4-6 hét kihagyás várhat rá egy vádlisérülés miatt, így minden bizonnyal IR-re fog kerülni. A csapat emellett bejelentette, hogy a kiválóan teljesítő újonc linebacker Jeremiah Owusu-Koramoah szintén több hét kihagyásra kényszerül.

Chubbnak egyébként nem hosszú távú a sérülése, de valószínűsíthető, hogy ezen a héten még nem léphet pályára, főleg hogy a Browns csütörtök esti rangadót játszik a Broncos ellen, így kevesebb ideje is van regenerálódni. Így tehát a liga legjobb futótandeme helyett a két évvel ezelőtti draftolatlan D’Ernest Johnson és az idei hatodik körös Demetric Felton kaphat nagyobb szerepet a Denver ellen.

A linebackereknél is nagy problémát jelenthet JOK kiesése, hiszen az újonc játékos parádésan játszott az első hat fordulóban. A poszton így a piacon megszerzett Anthony Walker és a két évvel ezelőtti harmadik körös Sione Takitaki lehet majd a kezdő – vagy ha Malcolm Smith felépül, akkor ő.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!