Connect with us

Érdekességek

Tom Brady még két rekordot elvehet Breestől

Tom Brady nem lassít, a Dolphins elleni elit teljesítménye után tovább írja a legendáját: a veterán QB 400+ yardot és öt TD-t passzolt, amivel nagyon közel került ahhoz, hogy még két Drew Brees rekordot adjon át a múltnak.

Jelenleg Brees rendelkezik a legtöbb 4+ és 5+ TD-s meccsel az NFL történetében: előbbiből 37, utóbbiból 11 jött össze neki. Brady az 5+ TD-s meccseket tekintve most már kilencnél jár, ami Peyton Manninggel holtversenyben a második legtöbb és mindössze kettővel van lemaradva Breestől. A 4+ TD-s meccseket tekintve még kisebb a lemaradása, 36 ilyen találkozója van a Saints legendájának 37-jéhez képest, amivel szintén második az örökranglistán.

Továbbá érdemes megjegyezni, hogy ez volt Brady 12. olyan mérkőzése, amikor 400+ yardot passzolt. Ez a negyedik legtöbb valaha, csak Dan Marino (13), Peyton Manning (14) és Drew Brees (16) előzi meg. És ez még mindig nem minden! Brady kiosztott egy 62 yardos TD-passzt Antonio Brownnak, ami már 45. 50+ yardos TD-átadása volt: ez a harmadik legtöbb valaha (holtversenyben Breesszel és John Hadllal), csak Peyton Manning (46) és John Unitas (51) előzi meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!