Connect with us

Hír

Továbbra is Davis Mills kezd a Texansban

Tyrod Taylor végre visszatért a Texanshoz, a héten már edzett is, ugyanakkor nincs még olyan állapotban, hogy kezdőként pályára lépjen, így ismét Davis Mills vezeti majd a támadósort, jelentette be a főedző David Culley. A csapat a héten a Rams ellen lép pályára hazai pályán.

Mills idén már hat meccsen játszott, ebből ötször kezdő volt. Ebből egyedül a Patriots ellen játszott jól az ötödik fordulóban, amikor 72,4 százalékos pontossággal 312 yardot és három TD-t passzolt INT nélkül. A többi találkozón viszont mindössze 735 yard, két TD és hét INT került a neve mellé, négyszer is 10 pont alatt maradt a Texans. Legutóbb a Cardinals ellen 135 yardot passzolt TD és INT nélkül, jelenleg ő az egyik legrosszabb irányító a ligában.

A Ramsnél van néhány komolyabb hiányzó, de a Texans így is óriási underdog és nem valószínű, hogy pont a liga egyik legjobb csapata ellen fogja megszerezni első győzelmét a harmadik körös újonc. Meglátjuk, hogy jövő héten hogyan dönt majd a csapat kezdő QB személyéről.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!