Connect with us

Hír

TRADE: A Ramstől szerzett linebackert a Broncos

A Broncos linebackersorát megtizedelték a sérülések, a csapat pedig nem akarja elengedni még az idei szezont, így egy 2024-es hatodik körös pickért megszerezte Kenny Youngot és egy 2024-es hetedik körös cetlit a Ramstől, írja több forrást.

Young 2018-ban negyedik körös volt, de soha nem volt még csak átlagos sem. Tavaly kapott először nagyobb szerepet, akkor 16 meccsen lépett pályára és hatszor kezdő volt, de ez idő alatt nem csak futás ellen teljesített rosszul, de 366 yardot, négy TD-t és 122,2-es passer ratinget engedett a felé dobáló irányítóknak.

Idén a Rams mind a hét meccsén kezdett, de az elmúlt három fordulóban egyre kevesebbet volt a pályán, a Giants és a Lions ellen már csak a snapek 55 százalékán volt fenn. Továbbra sem egy jó játékos, coverage-ben például 34 felé szálló labdából 31 lett elkapás 300 yardért, egyedül az pozitívum vele kapcsolatban, hogy megbízhatóan szerel.

A Broncosnak hét linebackere van jelenleg IR-en, köztük négy belső linebacker, így jó eséllyel Young azonnal kezdeni fog. Ami a Ramst illeti: az idei harmadik körös Ernest Jones kaphat nagyobb szerepet Young helyén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!