Connect with us

Hír

TRADE: Mark Ingram visszatér a Saintshez

Mark Ingram visszatér az őt draftoló Saintshez, jelentette be több forrás. A csere részletei egyelőre nem ismertek, de valószínűleg hátsókörös pickek cserélhettek gazdát.

A Heisman-győztes Ingram 2011-ben 1/28-as volt és egészen a 2018-as szezon végéig erősítette a Saintset. Ez idő alatt háromszor lett Pro Bowler, kétszer is átlépte az 1000 yardos határt a földön, illetve Alvin Kamara érkezésével a liga talán legjobb futóduóját alkották. Ugyanakkor pont Kamara érkezése miatt is vált fölöslegessé, a Saints így 2019-ben kiengedte a piacra.

A Ravens igazolta le három évre 15 millió dollárért, első évében 15 meccsen 1018 yardot és 15 total TD-t szerzett, zseniális párost alkotott Lamar Jacksonnal. Ennek ellenére a második szezonjára teljesen kikopott a csapatból, a 2020-as idény végén pedig kivágták. Így került a Texanshoz, ahol 3,2 yardos átlaggal 294 yardot és egy TD-t szerzett – csodára nem kell tőle számítani 32 évesen, de a Ty Montgomery, Devine Ozigbo, Dwayne Washington triónál alighanem több hozzáadott értéke lesz.

Ingramnek pedig lehetősége lesz átvenni az első helyet a Saints örökranglistájának első helyén futott yardokat tekintve, ehhez már csak 89 egységre van szüksége.

A running back eddigi csapattársának, Brandin Cooksnak nem tetszett túlságosan a hír, és egyébként nem lenne meglepő, ha őt is elcserélné a Texans a jövő keddi határidő előtt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!