Connect with us

Hír

TRADE: Zach Ertz a Cardinalsban kötött ki!

Az egész holtszezonban azt vártuk, hogy az Eagles elcseréli majd a tight end Zach Ertzöt. Ugyan ez tavasszal és nyáron nem történt meg, most igen. Az Eagles ugyanis megegyezett a Cardinalsszal a játékos eladásáról, akiért a hatodik körös újonc cornerback Tay Gowant és egy 2022-es ötödik körös picket kap a philadelphiai egyesület – írja Adam Schefter. A Cardinals egyébként a teljes $5,6 milliós fizetését átvállalta a játékosnak.

A veretlen Cardinalsnál megsérült a kezdő tight end Maxx Williams, így kellett a helyére valaki, ez pedig a 30 éves, korábbi Pro Bowles Ertz lett, aki már az éjjeli Buccaneers elleni találkozó után is emocionálisan, már-már búcsúzóan lépett be a csapat öltözőjébe. A Cardinals win-now módban van, és tight end poszton most nagyot léptek előre.

Az Eaglesnél többen is érdeklődtek a másik tight end Dallas Goedert iránt is, ellenben a fiatal játékostól nem akart megválni a csapat, így várhatóan ő hosszabbítást fog kapni legkésőbb a szezon után, a piacnyitás előtt, de akár már szezon közben is. Ertz pár éve sokkal többet ért volna ennél az ötödik körnél és az eddig snap nélküli újonc cornernél, de az idő vasfoga rajta is kifogott és kissé megkopott már a játéka.

Ertz egyébként 10 elkapásra volt attól, hogy átvegye a franchise rekordot Harold Carmichaeltől.

A tight end egyébként nem léphet pályára a hétvégén a Cardinals színeiben, hiszen a liga szabályzata szerint egy játékos egy fordulóban csak egy mérkőzésen szerepelhet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!