Connect with us

Hír

Trae Waynes és Brandon Linder IR-re, Chandler Jones Covid-IR-re került

Három fontosabb kezdő is partvonalra került hosszabb-rövidebb ideig: a Bengals IR-re tette a kezdő corner Trae Waynest, hasonlóan járt el a Jaguars is a kezdő center Brandon Linderrel, míg a Cardinals kénytelen volt Covid-IR-re tenni az elit pass rusher Chandler Jonest.

Waynes 2020-ban írt alá három évre 42 millió dollárért a Bengalshoz, de sérülések miatt kihagyta a tavalyi idényt, és idén is csak 96 snapen lépett pályára. Ez a szám most legalább három hétig nem fog nőni, ugyanis a Packers ellen megsérült a jobb combhajlítója. A csapat három kezdő cornere így Chidobe Awuzie, Mike Hilton és Eli Apple lesz.


Brandon Lindernek bokája és a térde is megsérült, várhatóan 4-5 hetet kénytelen kihagyni. Nagy érvágás a kiesése, ugyanis egy elit centerről van szó, aki idén is minden snapen pályára lépett a sérüléséig. A helyén a korábbi draftolatlan Tyler Shatley kezdhet.


A veretlen Cardinalsnak minden bizonnyal Chandler Jones nélkül kell megküzdenie a Brownsszal, a pass rusher ugyanis pozitív mintát adott. Ha be van oltva, akkor két, 24 óra eltéréssel készített negatív Covid-teszt után visszatérhet a csapathoz (bár az eddigi tapasztalatok alapján ez 4-5 nap alatt nem szokott bekövetkezni), míg oltatlanság esetén 10 nap pihenő vár rá.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!