Connect with us

Draft

Túl korai 2022-es Mock Draft

Sosem lehet elég korán kezdeni! Jövünk idén is az első mock draftunkkal, ami bár bőven korai, de sosem lehet eléggé időben kezdeni a reménykedést és a spekulálást. Mivel a szezonból alig telt el valami, így nem lenne értelme úgy mockolni, hogy mi fog történni (meg nem is szeretném), hanem inkább úgy húzok, hogy szerintem mit kellene az adott csapatoknak csinálni. A sorrend ilyenkor még szinte napról-napra változik, ezért én most a harmadik hét utáni vegasi oddsokat használom a Super Bowl győzelemre és ennek a fordítottja szerint draftolok. Cserélni pedig nem cserélek az egyszerűség kedvéért.

1/1 New York Jets
Kayvon Thibodeaux
Edge, Oregon

Wilson szenvedése ellenére nem lenne túl okos rögtön egy Cardinalst húzni és lecserélni egy ilyen potenciállal bíró irányítót, mint a BYU volt üdvöskéje. Főleg nem egy elég kaotikus irányító classban. Így pedig az egyetem legjobb játékosát, Kayvon Thibodeaux-ot húzom, aki nagyszerű helyre kerül Saleh kezei alatt. Thibodeaux hasonló potenciállal bírhat, mint anno a Bosa testvérek, Garrett vagy Young. Az idei sérülése nem tesz jót az értékének, de még ha kiülné az egész évet, akkor is tett volna már le annyit az asztalra, hogy magasra tegyük a plafonját.

1/2 Jacksonville Jaguars
Evan Neal
OT, Alabama

Az irányító szintén megvan, így hasonlóan a Jetshez, a class legjobb játékosait céloztam meg ezzel a választással. Két opción gondolkoztam (a corner posztra ismét lehetne húzni), de továbbra is úgy gondolom, hogy Trevor korszakos irányító lehet, így pedig mindent alá akarok tenni. Neal véleményem szerint kimagaslik az idei támadófal felhozatalból, így nem volt kérdés, hogy őt választom.

1/3 Houston Texans
Malik Willis
QB, Liberty

Watson aligha tér vissza a Texansba, Tyrod sosem volt hosszútávú megoldás, Millsnél pedig ezerszer tehetségesebb Willis. A Liberty irányítója messze nem tökéletes prospect, viszonylag sok hiányossága van, de képes fejlődni, ahogy azt meg is mutatta az idei évre. A pontosságán javított, a dobómozdulata egyre korrektebb. Ez pedig egy tökéletes felépítéssel és atletikussággal párosul.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!