Connect with us

Hír

Urban Meyer elvesztette az öltözőt, krízis van Jacksonville-ben

Áll a bál a Jaguarsnál a főedző Urban Meyer körül. Azzal kezdődött a sztori (legalábbis legújabban), hogy Meyer a Bengals elleni vereség után nem utazott haza a csapattal, hanem ott maradt Ohióban (ahol az egyetemen sokáig edzősködött), és kikerült róla az alábbi videó, ahol nem a feleségével látható.

Már az is furcsa, hogy nem utazott haza a csapattal, hogy elemezze a vereség okait vagy fejlődési lehetőségeket keressen, ezzel a videóval meg aztán pláne. És nem ez az első lövése, hiszen korábban szerződtetett egy rasszista erőnléti edzőt, akit aztán gyorsan ki is rúgott, mert rájött, hogy ennek nem lesz jó vége a játékosai közt. Ezután pedig megígérte, hogy nem hoz magával több figyelemelterelő dolgot és a legkeményebben fognak dolgozni, hogy sikereket érjenek el. Ehhez képest Tim Tebow-t és az őt követő felhajtást nyugodtan mondhatjuk figyelmet elterelő dolognak, és hát 0-4-gyel áll a csapat nagyon rossz játékkal, tehát a kemény munka sem látszik meg.

Nem csoda tehát, hogy Meyernek máris sikerült elvesztenie az öltözőt. Mike Silver számolt be erről, aki azt írja, hogy elérte a krízis szintet a helyzet. Az egyik játékos azt mondta neki, hogy Meyernek nulla hitelessége van jelenleg a stadionban, és amúgy sem kezdett túl magas szinten. Több játékosnak is furcsa volt, hogy a főedző törölte a hétfői meetinget, szerintük félt kiállni eléjük. Meyer aztán bocsánatot kért mindenkitől és azt állította, hogy a videóban szereplő nő csak úgy ott volt és táncolt – nem meglepő módon szkeptikusan fogadták ezt a játékosok, majd mikor kilépett az ajtón, mindenki hatalmas röhögésben tört ki.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!