Connect with us

Hír

Véget ért a Titans első körös cornerének a szezonja

A Titans heroikus küzdelemben legyőzte a Billst hétfő este, de ennek ára volt: jó eséllyel az egész idényre kidőlt Caleb Farley. Hivatalos diagnózis még nincs a corner állapotáról, de több forrás is arról számolt be, hogy elszakadt az ACL-e.

A 22 éves játékos idén került a Titanshez az első kör 22. választásával. A tehetsége soha nem volt kérdés, de már az egyetemen is voltak egészségügyi problémái, ami miatt reális esély volt rá, hogy akár az első körből is kicsússzon. A Tennessee-t ez nem zavarta, de úgy tűnik, ezúttal nem jött be az optimizmus.

Farley már az előző meccseken sem tudott pályán lenni egy vállsérülés miatt, az egész szezonban mindössze 60 snapet volt a pályán. Mindezek fényében nem csoda, hogy nem játszott jól: kilenc felé szálló labdából hét lett elkapás 75 yardért, bár legalább TD-t nem engedett.

A hiánya miatt még rosszabbul fog kinézni a Titans CB-sora, jelenleg csak Jackrabbit Jenkins (leánykori nevén Janoris Jenkins), Breon Borders és Chris Jackson bevethető a poszton.

Farley mellett egyébként az elkapó Cameron Batsonnak is elszakadt a keresztszalag a térdében, így ő is kihagyja a szezon hátralevő részét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!