Connect with us

Hír

Von Miller: Nem tudom melyik Browns tackle ellen megyek harcba, de meg fogom ölni

A Browns sérülésekkel bajlódik a támadófala két szélén, hiszen múlt héten sem Jedrick Wills, sem Jack Conklin nem tudott beöltözni, ez pedig nagy problémának bizonyult a Cardinals ellen. A tackle-öknek nincs sok idejük a regenerálódásra, hiszen a Browns csütörtök esti rangadót játszik a Broncos ellen, ahol Von Miller érkezik a városba. A veterán pass rusher pedig készen áll a csatára és gyilkolni készül.

“Jól fogok játszani ezen a meccsen, nagy meccsem lesz… Nem tudom ki lesz a tackle, aki ellen menni fogok, de meg fogom ölni. És a másikat is a túloldalon.”

– mondta Miller, via Aric DiLalla.

A hétvégén a 2019-es draftolatlan Blake Hance kezdett a bal oldalon és a negyedik körös újonc James Hudson a jobbon, ketten együtt hat nyomást engedtek. Miller a snapek jelentős részében a támadók jobb oldaláról indul, tehát ha nem variál a Browns és nem tud visszatérni a Wills-Conklin kettős (az állapotukról egyelőre nincs pontos infónk), akkor elsősorban Hudsonnek kell féltenie az életét. No meg Baker Mayfieldnek a fal mögött.

Miller egyébként már 25 nyomásgyakorlásnál tart a szezonban a PFF adatai szerint, ami a top10-be elég a pass rusherek közt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!