Connect with us

Hír

A 49ers kivágta Jalen Hurdöt, aki három év alatt egyszer sem tudott pályára lépni

A 49ers bejelentette, hogy kivágja az IR-en lévő Jalen Hurdöt. Az elkapó sorozatban harmadik évét kezdte idén IR-en és úgy hagyja el San Franciscót, hogy soha egyetlen snapen sem volt a pályán.

Hurd 2019-ben a 49ers harmadik körös pickje volt, de azóta nem sikerült pályára lépnie az alapszakaszban. Újoncként egy hátsérülés miatt nem játszott, majd másodévesen elszakította az ACL-ét. Idén is a térdével volt probléma, és úgy tűnik, nem javult az állapota, a 49ers türelme pedig elfogyott.

Érdekesség vele kapcsolatban, hogy 196 centis magassága és 104 kilós tömege ellenére egyetemi karrierje nagy részén futóként játszott, 2015-ben és 2016-ban konkrétan Alvin Kamarával osztozott a snapeken a Tennessee-n. Nem volt azonban megelégedve az egyre csökkenő szerepével, ezért 2017-ben a Baylorra transzferelt, ahol egy év kihagyás után már elkapóként játszott. Első és egyetlen WR-ként töltött idényét 69 elkapással, 946 yarddal és négy TD-vel fejezte be, és azóta is várjuk, hogy az NFL-ben is kamatoztassa a sokoldalúságát.

Utólag persze okosabbak vagyunk, de a helyén kiválaszthatta volna a 49ers Terry McLaurint. Nagy csalódás ez mindenki számára, Kyle Shanahannek (és John Lynchnek) pedig egy újabb fekete pont a játékoskiválasztással kapcsolatban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!