Connect with us

Hír

A 49ers tavasszal elcserélné Garoppolót, jövőre Lance fog kezdeni

Ugyan múlt héten Kyle Shanahan még azt mondta, hogy elképzelhető, hogy Jimmy Garoppolo jövőre is a 49ers játékosa lesz, nem ez a valószínű forgatókönyv már az idei draft első körétől fogva. Ian Rapoport most megerősíti azt, amit egyébként is sejtett mindenki: a klub szándéka az, hogy elcserélje Jimmy Garoppolót a holtszezonban és átadja a stafétát az 1/3-as Trey Lance-nek, aki az idei év nagy részét a padról figyelte végig.

Rapoport úgy fogalmazott, hogy hacsak nem lesz egy Super Bowl run a csapatban (ami bár nem túl valószínű, nem is zárható ki teljesen), akkor az a terv, hogy Lance megy a kezdőbe, Garoppolo pedig a cserepiacra. Ráadásul mivel Garoppolo jól játszik az utóbbi időben, így növeli az értékét és akár reális esély is lehet arra, hogy valaki cseréljen érte. Érdemes ennek kapcsán megjegyezni, hogy a 2022-es draft class nem néz ki valami jól irányítókat tekintve, ez szintén javítja a 49ers esélyeit a trade-del kapcsolatban.

A 49ers akár kivágja, akár elcseréli az irányítót, $23,6 milliót spórol a fizetési sapkában, az új csapatának pedig $24,1 milliós fizetést kellene átvennie (plusz a 2022-es $24,2 milliósat, de egyik sem garantált). Ezen persze lehet változtatni, ha az irányító is belemegy, vagy ha a 49ers átvállalja egy részét annak érdekében, hogy összejöjjön az üzlet és magasabb ellenértéket kapjanak a QB-ért.

Ez lenne a második alkalom, hogy Garoppolót elcseréli valaki, hiszen 2017-ben egy második körös pickért szerezte meg az irányítót a 49ers a Patriotstól.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!