Connect with us

Hír

A Bills az idei évre elvesztette elit cornerbackjét

A Buffalo Bills elvesztette egyik legfontosabb játékosát a szezon hátralévő részére, ugyanis a Hálaadás-napi Saints elleni 31-6-os győzelem során elszakadt Tre’Davious White térdszalagja – írja Ian Rapoport.

A 2017-es első körös játékos a liga egyik legjobb cornerbackjévé nőtte ki magát, kétszeres All-Pro és Pro Bowler, a Bills védelmének talán legfontosabb tagja. Egy az egyben bárkire rá lehet állítani és meg lehet nyugodni, mert meg fogja oldani a feladatát, így lehet erőforrásokat összpontosítani a másik oldalra. Erre most nem lesz lehetősége a Billsnek, a helyére fellépő Dane Jackson értelemszerűen közel sem ezt a minőséget képviseli, és hirtelen nagyon is sebezhető lett a csapat a széleken. Jackson túloldalán Levi Wallace a kezdő, a slotban pedig Taron Johnson tevékenykedik – tegyük hozzá elég jól.

White a PFF adatai szerint idén az 58 felé szálló labdából csak 31 elkapást engedett 305 yardért TD nélkül egy interceptionnel és öt leütött labdával. A Next Gen Stats adatai szerint pedig -12,3 százalékos volt a várhatón felüli engedett passzpontossága.

A Bills legközelebb hétfő esti rangadót játszik a New England Patriots ellen, amin akár a csoportgyőzelem is a múlhat (a két héttel később esedékes visszavágóval együtt).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!