Connect with us

Hír

A Browns, a Broncos és a Washington is elvesztette egy időre kezdő támadófalemberét

Három csapat is elvesztette hosszabb-rövidebb időre kezdő támadófalemberét. 

Browns pár hétre nélkülözni kénytelen a kiváló jobb oldali tackle-jét, Jack Conklint, aki könyöksérülést szenvedett a Steelers ellen. Conklin már a 6-7. fordulót is kihagyta egy térdsérülés miatt, most pedig ismét a partvonal mellé szorult. A helyét a 2019-es draftolatlan Blake Hance vette át vasárnap, így várhatóan ő fogja pótolni a következő fordulókban is – a csapat a Bengals, a Patriots, a Lions és a Ravens ellen játszik a bye weekje előtt.

A Broncos is elvesztette egy időre a bal oldali tackle-jét, ugyanis Garrett Bollesnak a bokája sérült meg és a most hétvégi Cowboys elleni meccset biztosan ki fogja hagyni, utána pedig majd meglátjuk, hogyan alakul a gyógyulása. A korábbi első körös játékos még sosem hagyott ki sérülés miatt mérkőzést, egyszer betegség miatt hiányzott még tavaly. A Broncos a következő héten az Eaglesszel találkozik, utána pedig bye weekre megy, így lehet csak utána tér majd vissza a left tackle.

A Washingtonnál már amúgy is hiányzott több kezdő is a falból (Brandon Scherff, Sam Cosmi, Cornelius Lucas), és most még egy emberüket elvesztették. A center Chase Roullier szárkapocscsont törést szenvedett, így ki kell hagynia a szezon hátralevő részét. A helyét Tyler Larsen vette át a hétvégén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!