Connect with us

Hír

A Dolphinsnál kötött ki Phillip Lindsay, Adrian Peterson nem kellett senkinek

Nem maradt sokáig csapat nélkül Phillip Lindsay, a futót ugyanis a Dolphins felszedte a waiverről. A csapat legjobb futója jelenleg Myles Gaskin, aki idén 123 labdacipelésből 433 yardot és egy TD-t szerzett, míg mögötte Malcolm Brown következik a sorban 125 yarddal és egy TD-vel – nem egy veretes névsor, akár a kezdőre is lehet esélye Lindsay-nek.

Lindsay-re tavasszal előbb RFA tendert rakott a Broncos, azonban később ezt mégis levette róla, így a futó szabadon igazolhatóvá vált és leszerződött a Texanshoz. Idén mind a 10 meccsen aktív volt, de 50 futásból 130 yard, valamint három elkapásból 37 yard és két total touchdown került mindössze a neve mellé. Ennél azért több van benne, draftolatlanként az első két idényében 1000+ yardot szerzett a földön és tavaly 502 yardig jutott 11 meccsen.

Adrian Peterson azonban nem kellett senkinek a waiveren, így szabadon igazolhatóvá vált. A 36 éves, jövőbeli Hall of Famer futó 27 futásból mindössze 82 yardot és egy TD-t szerzett a Titans színeiben, már nagyon öregnek és lassúnak tűnt a pályán, úgyhogy lehet itt neki véget is ért a karrierje.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!