Connect with us

Hír

A Giants és a Lions sem próbálja megszerezni Odell Beckhamet, a Seahawks viszont talán igen

A Browns hivatalosan is elküldte Odell Beckhamet, aki így a waiverre került. Ez azt jelenti, hogy a többi csapat ma bejelentkezhet érte a jelenlegi 7,5 millió dolláros fizetésével, és aki a legelőrébb van a listán, az meg is kapja a játékjogát (magyar idő szerint este 10-kor). Mivel jelenleg a Lions az NFL legrosszabb csapata, így a Detroit minden további nélkül lecsaphatna a 29 éves elkapóra, de a főedző Dan Campbell kijelentette, hogy ez nem fog megtörténni, és az is kiderült, hogy a Giants sem ad be igényt az elkapóra (ebben alighanem a közös múlt is szerepet játszik).

Ellenben a Seahawkst nem zárhatjuk ki, ugyanis Pete Carroll egy mosollyal az arcán azt mondta, hogy “meglátjuk”. Nem mondott sem igent, sem nemet, és egyáltalán nem biztos, hogy bevállalnák a fizetését, de a Hawks egyébként is ott volt az esélyesek közt, akik lecsaphatnak Beckhamre akár szabadügynökként is.

OBJ egy elég furcsa szerződésmódosításban állapodott meg a Brownsszal: a szerződése hátralévő évei megszűntek, de a 7,5 milliós fizetése megmaradt. Mind a két lépés azt a célt szolgálta, hogy egy Lionshöz hasonló rossz csapat ne akarja megszerezni: egyrészt rengeteg az a 7,5 millió dollár, másrészt mivel jövőre szabadügynök lesz, így még csak értékké sem lehet tenni (egy franchise taget meg nem ér meg).

További érdekesség, hogy amennyiben Beckham senkinek sem kell és szabadügynök lesz, úgy nemcsak ő döntheti el, hol akar játszani, de a Browns is jól jár. A fent említett szerződésmódosítás egyik kitétele ugyanis az, hogy amennyiben OBJ nem kel el a waiveren, úgy a 7,5 milliós garantált fizetéséből 3,5 millió dollárról lemond, így a Cleveland ennyit felszabadít a fizetései plafonból.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!