Connect with us

Hír

A Ravens múlt héten megpróbálta megszerezni Xavien Howardot a Dolphinstól

A Ravens ugyan az AFC North első- és a konferencia második helyén áll jelenleg, ez nem jelenti azt, hogy ne akart volna erősíteni a keretén a baltimore-i együttes. Ian Rapoport információi szerint a trade határidő előtt elég sok követ megmozgattak, hogy játékost tudjanak szerezni, a legkomolyabb név pedig az All-Pro cornerback Xavien Howard volt.

A Ravens a szezon elején elvesztette Marcus Peterst CB poszton, így pedig kissé összeomlott a kártyavár a védelemben, Wink Martindale koordinátor nem tudja azt a játékot hatékonyan játszatni a gyengébb secondary miatt, amit szeretne. Erre jelentett volna megoldást a liga egyik legjobb cornerbackje, azonban a Dolphinsszal nem tudott megegyezni Eric DeCosta general manager.

Egyrészt a Dolphins érthető módon prémium picket szeretett volna kapni Howardért, azaz legalább egy első körös cetlit, ezért viszont a Ravens azt szerette volna, hogy a Miami vállalja át a játékos $13,785 milliós fizetésének nagy részét. Az egyezség azonban végül nem jött létre, így az eddigi keretével kell tovább dolgoznia mindkét csapatnak.

Howard kapcsán egyébként a draft körül is felmerültek már trade pletykák, akkor a Cowboys próbálta megszerezni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!