Connect with us

Hír

A Titans felhozta Adrian Petersont az aktív keretbe

A Titans Derrick Henry sérülése után leigazolta a gyakorlócsapatába a veterán Adrian Petersont, most pedig nem csak hogy ideiglenesen erre a fordulóra, hanem véglegesen felhozta onnan az aktív keretbe – írja Mike Garafolo. Ez jól mutatja, hogy már most bíznak benne, hogy átveheti Henry helyét.

Ugyan a Titans futóedzője a hét elején azt mondta, hogy nem biztos abban, hogy Peterson készen áll majd a játékra, de a jelek szerint ezen a pár edzésen is elég meggyőző volt, így várhatóan szerepet kap majd a Rams elleni vasárnap esti rangadón – hogy pontosan mekkorát, majd meglátjuk.

Nagy űrt kell betöltenie, hiszen Henry 937 yardjával és 10 TD-jével magasan a legjobb volt a ligában. Ez jelenthet sok lehetőséget Petersonnak, főleg amikor szoros a mérkőzés állása vagy a Titans vezet. Azonban ha passzolni kell, akkor minden bizonnyal nem ő, hanem Jeremy McNichols lesz fent a pályán. Most a Rams ellen talán tőle várható több.

A 2007-es 1/7-es választott egyébként jelenleg az ötödik helyen áll a futott yardok örökranglistáján 14.820 egységgel, 449 yarddal lemaradva a negyedik helyezett Barry Sanderstől. Ez lehet az idei kitűzött célja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!