Connect with us

Hír

A Titans idén igazolt elkapója kérte a kivágását, és meg is kapta

A Tennessee Titans a holtszezonban még papíron második számú elkapónak igazolta le a Los Angeles Ramstől Josh Reynoldsot, aki aztán harmadik számú lett Julio Jones érkezésével. Azóta viszont annyira kiesett a pikszisből, hogy vasárnap a volt csapata ellen egészségesen is inaktív volt, így a hét elején kérte a kivágását, amit most meg is kapott – írja Mike Garafolo. A 26 éves WR így waiverre került, ha valaki felveszi, akkor 500 ezer dollárt kell majd neki kifizetnie a szezon hátralevő részében.

A 2017-es negyedik körös játékosnak tavaly volt a legjobb éve, amikor rájátszással együtt 55 elkapásból 683 yardot és 2 TD-t szerzett, idén azonban sérülések és mások előlépése miatt mindössze 10 elkapás és 90 yard került a neve mellé. A hetedik fordulóban még a snapek 44 százalékán pályán volt, múlt héten már csak öt snap jutott neki, most vasárnap pedig még csak az aktív keretbe sem került be.

AJ Brown és Julio Jones mögött így Nick Westbrook-Ikhine (2020 UDFA), Marcus Johnson (2017 UDFA) és Chester Rodgers (2016 UDFA) kaphat majd nagyobb szerepet. A két elit elkapó mögött tehát nem valami tehetséges a keret, így Brown vagy Jones sérülésével lehetnek problémák a támadósorban, főleg hogy Derrick Henry sem bevethető.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!