Connect with us

Hír

A Titans kivágta Adrian Petersont és leigazolta Golde Tate-et

Nem tartott sokáig Adrian Peterson titanses kalandja, a csapat ugyanis mindössze három mérkőzés után kivágta a jövőbeli Hall of Famer futót. Emellett egy igazolást is bejelentett a Tennessee: Golden Tate érkezik a csapathoz (egyelőre a gyakorlócsapatba, de várhatóan mielőbb felviszik az aktív keretbe), írja több forrás.

A 36 éves Peterson 2007-ben 1/7-es volt és úgy érkezett a Titanshez, hogy az ötödik helyen állt a futott yardok örökranglistáján 14.820 egységgel, 449 yarddal lemaradva a negyedik helyezett Barry Sanderstől. A yardjait ugyanakkor nem sikerült túlságosan gyarapítania, 27 futásból mindössze 82 yardot (és egy TD-t) szerzett a földön, így nem meglepő a menesztése.

Ami Golden Tate-et illeti: a korábbi Lions, Seahawks és Giants elkapó a 2020-as idény végén lett szabadügynök, de nem nagyon kapkodtak érte a csapatok. Tavaly 35 elkapásból 388 yardot és két TD-t szerzett New York-ban, de fénykorában elég veszélyes fegyver volt. Az elkapó hiányposzt Tennessee-ben, a csapatnál örülnének, ha mielőbb felvenné a fonalat és berakhatnák a kezdőbe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!