Connect with us

Hír

Aaron Rodgers nagyon fájdalmas lábujj-sérüléssel küzd

A Packers nem csak Elgton Jenkins, hanem Aaron Rodgers miatt is aggódhat, akinek a Vikings elleni mérkőzésen valaki rálépett a lábujjára. Ez ugyan első hallásra nem tűnik súlyosnak, de két hete hasonló problémákkal küzdött a veterán irányító, még edzéseket is hagyott ki a fájdalom miatt, így jó eséllyel a bye weekről érkező Rams ellen sem tud 100 százalékosan készülni.

Nem mintha ez annyira akadályozta volna a veterán irányítót. A második félidőben 11 passzából 10 volt jó 197 yardért és három TD-ért, így azért annyira nem kell aggódni miatta. Ráadásul a Ramst is hazai pályán fogadja majd a Packers, majd jön a bye, így bőven lesz ideje majd gyógyulni.

Az irányító elmondása szerint “nagyon nagyon fájdalmas” a sérülése és reméli, hogy majd a bye week alatt tud pihenni eleget ahhoz, hogy a szezon végén rendben legyen.

A Packers jelenleg 8-3-as mérleggel áll, egyetlen győzelemre és Cardinals vereségre van az első kiemeléstől, és a menetrendje sem nehéz (Rams, bye, Bears, Ravens, Browns, Vikings, Lions). Van esély arra, hogy sorozatban harmadszor is meglegyen a pihenőhét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!