Connect with us

Hír

AJ Brownt egy éve ilyenkor az öngyilkosság gondolata kerülgette

A Titans elkapója, AJ Brown egy erőteljes üzenetet osztott meg a közösségi médiában pár nappal ezelőtt, ahol beszélt a depressziójáról és arról, hogy egy évvel ezelőtt az öngyilkosság gondolata kerülgette. Úgy érezte, hogy minden rosszul sikerül neki és elvesztette a reményt, hogy jönnek majd jobb napok.

A 24 éves elkapó tegnap állt a média munkatársai rendelkezésére, ahol természetesen erről is kérdezték.

“Azért posztoltam a videót, hogy bátorítsak másokat, hogy kérjenek segítséget, ha maguk alatt vannak. Én nem vettem figyelembe a depressziót. Úgy nőttem fel, hogy az érzelmeimet el kell nyomnom, ez pedig most kijött rajtam. Pozitív üzenetet akartam most átadni, hogy még itt vagyok, fejlődök és sok dolog miatt lehetek hálás.”

– mondta Brown, via ESPN.

Az elkapó nem ment bele részletesen, hogy mi is okozta a depresszióját és az öngyilkos gondolatokat, ellenben megköszönte egyetemi csapattársának, a Jets jelenlegi WR-ének, Elijah Moore-nak, hogy a sötét időkben ott volt mellette és átsegítette a problémákon. Megköszönte Mike Vrabel főedzőnek is, hogy mindig nyitva van az ajtaja és vele is tudott beszélgetni. Azt is elmondta, hogy a most másfél éves kislánya is rengeteget segített, segít neki, ő az oka annak, hogy még itt van, és érte játszik.

Ugyan Brown már sokkal jobb mentális egészségnek örvend, de rendszeresen beszél a pszichológusával.

“Nekünk férfiaknak nem igazán foglalkoznak az érzéseinkkel. Adjátok ki magatokból a dolgokat! Rendben van az, ha beszéltek valakivel, ha segítséget kértek. Foglalkoznod kell az agyaddal is, nem csak a testeddel.”

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!