Connect with us

Hír

Akár 4,25 milliót is kereshet Beckham Los Angelesben

Odell Beckham tegnap este megegyezett a Los Angeles Rams csapatával, és reggelre a szerződés részletei is kiderültek. Ian Rapoport információi szerint az elkapó összesen $4,25 milliót kereshet új csapatában, de ebből $3 millió csapatsikerekkel kapcsolatos ösztönzőkhöz van kötve.

OBJ kapott egy 500 ezer dolláros aláírási bónuszt, alapfizetésben pedig még 750 ezret kereshet a következő 9 héten a szezon végéig. Ez így tehát 1,25 millió dollár, erre jön rá a $3 milliónyi ösztönző, ami ahhoz van kötve, hogy milyen sikereket ér el a csapat az alapszakaszban és a rájátszásban. Ennek pontos összetétele egyelőre nem ismert, de azt tudni, hogy a Super Bowl győzelem 500 ezer dollárt ér (és feltehetőleg akkor a többi kitétel is teljesül, így ebben az esetben viheti haza a teljes $4,25 milliót).

Beckhamnek egyébként $3 milliót kellene összegyűjtenie ahhoz, hogy nullszaldósra jöjjön ki a Brownstól történt menesztése után, hiszen ennyiről mondott le annak érdekében, hogy szabadon igazolhatóvá váljon. Ezzel a konstrukcióval a játékos és a csapat is jól járt, tehát a kecske is jóllakott és a káposzta is megmaradt.

Arra mondjuk nem számítottunk, hogy Cam Newton jelentősen drágábban fog elkelni a piacról, mint OBJ.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!