Connect with us

Hír

Antonio Brownt azzal vádolják, hogy hamis oltási igazolványt adott le az NFL-nek

A Buccaneers elkapóját, Antonio Brownt azzal vádolják, hogy hamis oltási igazolványt szerzett annak érdekében, hogy kikerülje az NFL protokolljait – írja a Tampa Bay Times. A vádló Brown korábbi séfje, Steven Ruiz, aki az elkapó házában élt, hogy mindig főzhessen rá. Képernyőfotós bizonyítéka is van, hogy AB barátnője kérdezte tőle üzenetben, hogy tud-e ilyet szerezni és a játékos 500 dollárt fizetne érte.

Ruiz akkor nem tudta megoldani ezt a helyzetet, de pár héttel később, napokkal a Buccaneers edzőtábora előtt Brown megmutatott neki egy hamis oltási igazolványt. Adam Beasley egyébként arról számolt be, hogy keringett már ilyen pletyka futballkörökben és Brown állítólag ajánlgatta is más játékosoknak az emberét, aki tud hamis oltási igazolványt szerezni.

A játékos és az ügyvédje természetesen tagadja a vádakat, ahogy a Buccaneers is kiadott egy közleményt, hogy minden oltási igazolvány eredetiségét megvizsgálták és nem találtak problémát Brownnál sem. A Bucsnál megkérdőjelezik a vádló szándékát, szerintük csak a pénzét akarja és semmi bizonyítéka nincs. Ezt arra alapozzák, hogy Ruiz és Brown viszonya azért romlott meg, mert az elkapó nem fizette ki a séfet és 10 ezer dollárral tartozik neki.

Ha bebizonyosodik, hogy Brown hamis igazolványt mutatott be az NFL-nek, akkor büntetésre számíthat a ligától, de ez a cselekedet törvénybe is ütközik, amit pénzbírsággal vagy akár 5 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethetnek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!