Connect with us

Hír

Beckhamnek kell még egy kis idő a döntéshez

Odell Beckham Jr. magyar idő szerint kedd késő este vált szabadügynökké, és akár lehetett is arra számítani, hogy szerdán aláír valakihez – hiszen nem érte meglepetésként sem őt, sem a csapatokat a kivágása –, ez egyelőre nem történt meg. Ráadásul Kim Jones és Ian Rapoport arról számolnak be, hogy még kell egy kis idő az elkapó számára, hogy döntést hozzon, akár pár nap is lehet még, mire kiderül, hová igazol OBJ.

Ez egyben azt is jelentheti, hogy nem kapott még a várakozásainak megfelelő ajánlatot senkitől. Ha nullára akar kijönni a kivágás-aláírás kombóból, akkor nagyjából $3 milliót kellene kérnie új csapatától – kérdés, hogy ezt most megadja-e neki valaki.

Eddig öt csapat érdeklődéséről lehetett hallani: a Packers, a Patriots, a Saints, a Chiefs és a Seahawks, és az utóbbi napok valamely pontján mindegyik tűnt már favoritnak. Olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a Packers veteránminimumos szerződést ajánlott az elkapónak, ami persze nem jelenti, hogy ez az egyetlen ajánlata vagy hogy nem fog ennél akár a Green Bay is többet letenni az asztalra.

Beckhamnek hamarosan döntést kell hoznia, és nyilván több dolgot is mérlegel. Egyrészt a pénzt, de itt is nézheti a rövid távot és azt, hogy mennyit kereshet majd jövőre egy új szerződéssel. Ha igazi első számú elkapó akar lenni, akkor a Saints lehet a választása, főleg hogy Sean Payton minden bizonnyal sok játékot találna ki, hogy a kezébe juttassa a labdát – ezen felül a Beckham Louisianában nőtt fel, ezért is állhat közel a szívéhez a Saints. Ha top irányítóval akar játszani, akkor ott van a Chiefs, a Packers és a Seahawks is. Ha pedig kipróbálná magát Belichick kezei alatt – amiről már többször beszélt –, akkor pedig a Patriotsot részesítheti előnyben. Plusz azt is mérlegelheti, hogy melyik gárdával van a legjobb esélye egy Super Bowl menetelésre.

Tegyük hozzá azt is, hogy még bőven beugorhat egy másik csapat is a versengésbe.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zoard
Zoard
2021-11-11 09:08

Packersben van elsőszámú WR. Odell csak az ő kiesése esetén léphetne elő, de ahhoz jól is kellene játszania. Pénz nem sok van rá ha jól tudom

Vicgeordie
Vicgeordie
2021-11-11 08:21

Összegezve: nem tudunk semmit :)

peter szabo
peter szabo
2021-11-11 13:22

Amennyiben Bill keze alatt akar játszani, gyorsan képezze át magát cornerbacknek, különben JMD karmai közé kerül…

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x