Connect with us

Hír

Big Bennek az e heti Chargers elleni meccset is ki kell hagynia?

A Pittsburgh Steelers tegnap Ben Roethlisberger nélkül volt kénytelen pályára lépni, ugyanis az irányító saját maga jelezte, hogy tünetei vannak, így letesztelték és pozitív koronavírus-mintát adott. Mivel be van oltva (ezt megerősítette a csapat is), így nincs kötelező 10 napos karantén, tehát 24 óra különbséggel két negatív tesztet produkálva aktiválhatja őt a csapat. Azonban egyáltalán nem biztos, hogy ez meg is történik, Jay Glazer úgy fogalmazott, hogy nem látja maga előtt, hogy Big Ben játszani fog vasárnap a Chargers ellen.

Ezek alapján tehát Big Bennél nem olyan könnyű lefolyású a dolog, amit persze jelez az is, hogy tünetei voltak – tünetmentesen ugyanis hamarabb át lehet esni a betegségen, lásd például Aaron Rodgers.

Ha tényleg nem tud visszatérni a pályára Roethlisberger, akkor ismét Mason Rudolph fog kezdeni a Steelersben, akinek a vezetésével nem sikerült legyőzni a nyeretlen Lionst, ő maga 30/50, 242 yard, TD, INT lőlapot produkált. Ennél a Chargers nagyobb falat lesz, így tőle is többre lesz szükség.

A Steelers jelenleg 5-3-1-es mérleggel áll a konferencia ötödik helyén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!