Connect with us

Hír

Blake Bortles érkezik a Packers megmentésére

A Packersnél elég nagy a probléma jelenleg irányítófronton, hiszen a kezdő Aaron Rodgers és a harmadik számú Kurt Benkert is Covid-IR-re került, tehát Jordan Love jelenleg az egyetlen QB a keretben. Azonban jön az erősítés! Blake Bortles ugyanis Green Baybe utazik és minden bizonnyal le is fogják igazolni a gyakorlócsapatba, ahonnan a hétvégén felhozzák majd az aktív keretbe, hogy a Chiefs elleni meccsen Love cseréje legyen – írja Adam Schefter.

Bortles töltött egy kis időt a Packersnél a holtszezonban, amikor Rodgers nem volt hajlandó a csapattal edzeni. Ezen kívül a korábbi első körös irányító dolgozott már a támadókoordinátor Nathaniel Hackett alatt még a Jaguarsnál, így valamennyire ismeri is a rendszert, tehát ilyen rövid idő alatt jobb megoldást nem tudtak volna találni cserének.

A Packers azért került ilyen galibába, mert Aaron Rodgers pozitív koronavírus mintát adott, és mint került, nincs beoltva. Korábban egyébként erre utaló nyilatkozatot tett és nem is viselte a maszkot például beltéri interjúkon vagy a csapatrepülőre való felszálláskor, így mindenki azt hitte, be van oltva (és ezzel megszegte a protokollokat, amiért ő és a Packers is büntetésben részesülhet).

Rodgers azonban alternatív gyógymódot választott, homeopátiás kezeléssel akarta növelni az antitesteket a szervezetében és kérte is az NFL-t, hogy ismerjék ezt el úgy, mintha be lenne oltva – ezt azonban a liga természetesen nem tette meg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!