Connect with us

Hír

Danielle Hunter is kihagyhatja a szezon hátralévő részét

Pocsék vasárnap estéje volt a Vikingsnak: nemcsak, hogy nagyon gyenge játékkal kikapott a csereirányítóval felálló Cowboys ellen, de még Danielle Hunter is megsérült. A kiváló pass rushernek vélhetően elszakadt a mellizma, így amennyiben a félelmek beigazolódnak, úgy idén már nem léphet pályára.

A 27 éves védőnek az utóbbi időben nincs szerencséje a sérülésekkel. Azok után, hogy 2019-ben 97 nyomást generált és 18 sacket szerzett (via PFF), tavaly egyetlen meccsen sem lépett pályára egy nyaksérülés miatt, míg az idei szezont jó eséllyel 384 snappel fejezi be. Nagy veszteség ez a csapatnak, ugyanis Hunter idén is parádés volt: 31-szer generált nyomást és hat sacket jegyezett eddig.

További probléma, hogy Hunter mögött csak a veterán Everson Griffen, a 2020-ban 4. körös D.J. Wonnum és a 7. körös Kenny Willekes van a Vikings rosterén, ami nem túl veretes. Amennyiben még nem engedte el a szezont a csapat, akkor nem lenne ördögtől való egy pass rusher megszerzése, a Steelersnél például Melvin Ingram épp eladó.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!