Connect with us

Hír

David Montgomery holnap visszatérhet a Bearsbe

Jó hírt (is) kapott a Bears a hétfő esti rangadó előtt, ugyanis Matt Nagy főedző elmondása szerint “jó eséllyel” aktiválni fogják a sérültlistáról David Montgomeryt. A futó az utóbbi négy hetet kihagyta egy térdsérülés miatt, a héten viszont aktiválták a 21 napos visszatérési periódusát, így bármikor az aktív keretbe tehetik. Ha a Steelers ellen játszatni akarják, akkor ezt ma estig kell megtenniük. Montgomery helyén előbb Damien Williams, majd az újonc Khalil Herbert kapott szerepet és jól is teljesítettek a sok lehetőség fényében.

Ugyan Montgomery visszatér, ez nem mondható el a pass rusher Khalil Mackről, akinek zsinórban a második mérkőzését is ki kell hagynia a lábfejsérülése miatt. A Bears bye weekre megy jövő héten, így reményeik szerint a 11. fordulóban visszatérhet majd Mack, aki nélkül kis túlzással kártyavárként omlik össze a defense. Rajta kívül nem játszik hétfő este Damien Williams (RB), Nick Foles (QB), JP Holtz (TE) és jó eséllyel Eddie Jackson (S) sem. Kérdőjeles besorolást kapott továbbá Alec Ogletree (LB) és Darnell Mooney (WR).

A Bears aktuális hétfő esti ellenfelénél, a Steelersnél nem kerültek fel sokan a sérülésjelentésre: a tight end Eric Ebron nem fog pályára lépni, illetve a center BJ Finney játéka kérdőjeles.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!