Connect with us

Hír

DeSean Jackson nem kellett senkinek, Hargreavesnek és Eric Wilsonnak viszont új csapata van

Lement a waiver, amely során a nemrég kivágott játékosokra igényt nyújthattak be a csapatok. A legnagyobb nevek közül Vernon Hargreaves és Eric Wilson talált magának új csapatot, DeSean Jackson viszont senkinek sem kellett.

A korábbi első körös Hargreavest a Texans vágta ki, a Bengals viszont látott benne potenciált. Kezdő valószínűleg nem lesz, de Trae Waynes sérülése miatt a rotációban elférhet Eli Apple, Chidobe Awuzie, Jalen Davis, Tre Flowers, Mike Hilton és Darius Phillips mellett.

A linebacker Eric Wilsont az Eagles küldte el és a Texans szedte össze. Pocsékul játszott idén, de mivel még mindig csak 27 éves, így akár ki is lehet belőle hozni valamit (bár erre azért ne fogadjunk). A pályára kerülésért Christian Kirksey-vel, Kamu Grugier-Hillel, Zach Cunninghammel, Neville Hewittel, Hardy Nickersonnal, Kevin Pierre-Louisszal és Garret Wallow-val kell megküzdenie.

A Ramstől menesztett DeSean Jackson nem kellett senkinek, így 35 éves mélységi elkapó szabadügynökké vált, vagyis oda ír alá, ahová csak szeretne. Feltehetően lesz piaca valamilyen veteránminimumos szerződésért, a Chargers, a Raiders, a Packers vagy a Colts jó opció lehet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!