Connect with us

Hír

Egy másik első körös Raiders-játékos is bajba került pályán kívüli dolgok miatt

Hihetetlen, ami idén a Raiders körül forog. Először a főedző Jon Grudennek kellett lemondania rasszista, homofób és nőgyűlölő levelezései miatt, majd a tavalyi első körös elkapó, Henry Ruggs került kivágásra, miután részegen 250 km/h-s sebességgel belehajtott egy másik autóba, amiben meghalt egy nő és a kutyája. Azonban itt nem ér véget a kálvária, ugyanis könnyen lehet, hogy a szintén 2020-as első körös cornerback, Damon Arnette is a kivágás sorsára kerül a legfrissebb hírek fényében.

Több pályán kívüli eset is van Arnette rovásán, írja a Deadspin.com. A legutóbbi az, hogy egy közösségi médiára felkerült videóban több fegyvert is lóbálgat és valaki megölésével fenyegetőzik. Emellett két pert is indítottak ellene.

Az egyik szerint tavaly októberben okozott autóbalesetet és ezáltal komoly személyi sérüléseket egy nőnek. Arnette gyorsan hajtva ütközött a másik autóval, majd meg sem állt és sietett tovább a csapat létesítményébe, mert épp késésben volt egy meetingről. A nőnek közel 100 ezer dolláros egészségügyi számlája volt az eset után.

A másik per szerint pedig leköpött és mellkason ütött egy dolgozót egy hotelben, miután az autóját nem tudták előállítani a parkolóinas-szolgáltatásból, hiszen a játékos elvesztette a számláját.

Arnette tehát könnyedén a kivágás sorsára juthat, főleg hogy egyébként sok haszon nincs is a játékából. Már draftolásakor is azt gondoltuk, hogy óriási reach volt a kiválasztása Mike Mayockéktól, majd másfél éve alatt csak 7 meccsen kezdett, akkor is gyenge teljesítményt nyújtott és idén leültették a padra. A negyedik héten megsérült és azóta IR-en van.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!