Connect with us

Hír

Eltiltás nem, csak pénzbüntetés vár Rodgersre

Az NFL elkezdte a vizsgálódását azzal kapcsolatban, hogy Aaron Rodgers és a Packers betartotta-e a Covid protokollokat. Teszi ezt a liga azután, hogy Rodgersről kiderült, hogy nincs beoltva és a jelek szerint nem követte az előírásokat. Ian Rapoport információi szerint a játékos és a csapat is kaphat pénzbüntetést, amennyiben bebizonyosodik a kihágás – azonban eltiltás nem várható.

Az NFL ugyan ismeri minden játékos oltottsági státuszát, de nem a liga ellenőrzi, hogy mindenki betartja-e az előírásokat, hanem ezt a csapatoknak kell megtenniük. Most azonban előtérbe került Rodgers helyzete, aki maszk nélkül jelent meg több esetben is beltéri sajtótájékoztatókon és nagyobb körű buliban is részt vett Halloween alkalmából – ezek mind a szabályokba ütköznek, így az NFL is elkezdte a vizsgálódást.

Rodgers komolyan kritizálta a Pat McAfee Show-ban a liga Covid szabályait, illetve kiderült, hogy elég oltásellenes is. A nyáron egyébként azt nyilatkozta, hogy “immunizálva” lett már, ami azt jelentette az olvasatában, hogy alternatív gyógymódot választott, homeopátiás kezeléssel akarta növelni az antitesteket a szervezetében és kérte is az NFL-t, hogy ismerjék ezt el úgy, mintha be lenne oltva – ezt azonban a liga természetesen nem tette meg.

Mivel Rodgers nincs beoltva, így legalább 10 napot izolálva kell töltenie, tehát legkorábban jövő szombaton aktiválhatják – amennyiben folyamatos negatív teszteket produkál. Így jó esetben pályára léphet jövő héten a Seahawks ellen, de ez még egyáltalán nem biztos.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!