Connect with us

Minden ami NFL

Érdemes lenne visszatenni Zach Wilsont a kezdőbe?

Borzasztó szezonon volt túl a New York Jets 2020-ban, aminek az eredménye teljes stábcsere és egy új, franchise irányítónak szánt játékos draftolása volt a második picken. Noha nem vártunk drasztikus javulást, de annál azért többet reméltünk, mint amit 2021-ben láttunk, ráadásul az eddigi legimpozánsabb meccset nem is Wilsonnal játszották le. Felvetődik a kérdés, hogy akkor mégis hogyan tovább?

Zach Wilson a hetedik fordulóban szenvedett sérülést, ami miatt a Patriots elleni hátralévő játékidőről le kellett mondania (noha sok köszönet nem volt a végeredményt tekintve), valamint az elmúlt két találkozóról szintén hiányzott. Helyére Mike White szállt be, akinek már a rosteren maradása is meglepő volt a szezon előtt, hiszen a trendek azt mutatják, hogy egy újonc mögé jobban szeretnek tapasztalt veteránt a padon tartani, hogy segítse a fejlődését. White-ról, bár negyedik évét tapossa a profi ligában, eszünkbe nem jutna azt mondani, hogy tapasztalt, vagy segítene Wilson akklimatizációjában, de végül neki szavaztak bizalmat. Élete első kezdőként lejátszott meccse pedig annyira jól sikerült, hogy helyet kapott Cantonban is a meze a Hírességek Csarnokában, de ami ennél is fontosabb, győzelemre vezette a Jetset a Bengals ellen.

Az első becslések szerint hamarosan visszatérhetne Wilson, de felmerül a kérdés, hogy érdemes őt visszatenni? A népszerűbb válasz az egyértelmű igen lenne, és első reakcióra ez is tűnik logikusnak. A csavar viszont abban rejlik, hogy az elmúlt évek történelme alapján két eset is megismétli önmagát ebben a szituációban, amitől én már komolyan gondolkodóba estem. Viszont hozzátéve, ez a kérdéskör csak akkor ér valamit, ha White sérülése nem súlyos, és vállalni tudja a játékot a 10. héten.

2020. október 20., Miami, Florida

A nap, ami megpecsételte(?) a Miami Dolphins sorsát 2020-ban. Ekkor döntött úgy Brian Flores vezetőedző, hogy bár Ryan Fitzpatrickkal a vártnál sokkal jobban teljesített a csapat, a bye weekjük előtt leültette a padra a frissen draftolt Tua Tagovailoa kedvéért. Akkor és ott érthető és logikus döntés volt hosszú távon, viszont az öltözőt kissé megosztotta, és végül a rájátszásába került a csapatnak. Utólag persze okos az ember, de azóta már ott tartunk, hogy Deshaun Watsonnal kelnek és fekszenek a sajtóban a Dolphins kapcsán, Flores állása pedig veszélybe került.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!