Connect with us

Hír

Everson Griffen sérültlistára került a mentális gondjai miatt

Everson Griffennek újra előjöttek a mentális problémái, így a Vikings most Reserve / Non-Football-Illness listára helyezte a pass rushert. Ez azt jelenti, hogy legalább három meccset ki fog hagyni, addig kipihenheti magát és foglalkozhat a mentális egészségével, miközben a Vikings aktív keretében nem foglalja a helyet.

A védő előbb videót posztolt a közösségi médiás felületeire, ahol egy fegyverrel volt látható (amit elmondása szerint csapattársa, Dalvin Cook szerzett be neki) és arról beszélt, hogy valaki az életére tör. Emellett az ügynökének is küldött üzeneteket (amikről képernyőfotót posztolt), amikben segítséget kér, mert meg akarják ölni. A 911-et is felhívta, ahol azt is elmondta, hogy el is sütötte a fegyverét a házban.

A csapat képviselői és mentális egészséggel foglalkozó szakemberei is kint voltak a helyszínen Griffen otthonánál, azonban a játékos nem engedett be senkit a házba. A rendőrök is megvizsgálták a helyszínt és nem találtak sem betörőt, sem betörésre utaló jeleket, így magabiztosan állították, hogy nincs bent senki a játékoson kívül. Hosszú huza-vona után végül Griffen kijött a házból bármiféle probléma nélkül, és azóta megkapja a szükséges ellátást, áll a Vikings közleményében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!