Connect with us

Hír

Hivatalosan is Trevor Siemian kezd a Saintsben

Ismét Trevor Siemian irányít a Seaintsben, jelentette be Sean Payton. A főedző ugyanakkor kiemelte, hogy Taysom Hill is szerepet fog kapni QB-ként, bár jó eséllyel ez csak pár trükkös játékot és direkt futást jelent majd (legalábbis egyelőre).

Siemian 2015-ben a Broncos hetedik körös játékosa volt, és akadt olyan időszak, amikor úgy tűnt, hogy franchise irányító lehet belőle. Ebből végül nem lett semmi, 2018-ban el is küldte a csapat, azóta pedig a Saints mellett megfordult a Vikingsban, a Jetsben és a Titansben is.

Legutóbb 2019-ben kezdett még a Jets játékosaként, ennek ellenére elég jól szállt be a Bucs ellen Jameis Winston sérülése után: 41 passzából 25 lett jó 249 yardért és két TD-ért. A Falcons ellen is vállalható volt a maga 159 yardjával és egy TD-jével – valahol az ez a 200 yard, 1-2 TD lehet tőle a reális elvárás vele kapcsolatban.

A Saints a héten az ellen a Titans ellen lép pályára, amelynek a védelme idén már megállította a Ramst, a Chiefst és a Billst is, ráadásul Alvin Kamara sem fog pályára lépni. Nem lesz egyszerű dolga Siemiannek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!