Connect with us

Érdekességek

Így nézne ki a rájátszás a szezon felénél

Lement kilenc forduló, azaz épp az alapszakasz felénél járunk, így már lehet egy jó képünk arról, kik lehetnek esélyesek a rájátszásra. Ha most érne véget a szezon (és tudjuk, hogy ez még messze van), akkor így nézne ki a rájátszás mezőnye:

AFC

  1. Tennessee Titans (7-2)
  2. Baltimore Ravens (6-2)
  3. Los Angeles Chargers (5-3)
  4. Buffalo Bills (5-3)
  5. Las Vegas Raiders (5-3)
  6. Pittsburgh Steelers (5-3)
  7. New England Patriots (5-4)

In the hunt: Kansas City Chiefs (5-4), Cleveland Browns (5-4), Cincinnati Bengals (5-4), Denver Broncos (5-4), Indianapolis Colts (4-5)

Nagy a tömörülés az AFC-ben a playoff helyekért, hiszen jelenleg négy pozitív mérleggel álló gárda is lemaradna a rájátszásról – ember legyen a talpán, aki megmondja, hogy ki fog bejutni wild cardon és ki fog végül lemaradni a top7-ről. Az AFC West és az AFC North kifejezetten érdekes, hiszen mind a nyolc csapat legalább 5 győzelemmel áll (ebből hét pontosan öttel). Talán meglepő, de a Patriots fél meccsre van a Billstől jelenleg. A Titans a csoportját magabiztosan vezeti és szinte biztosan meg is nyeri majd, az első kiemelésért folytatott harc viszont még izgalmas lesz.

NFC

  1. Arizona Cardinals (8-1)
  2. Green Bay Packers (7-2)
  3. Tampa Bay Buccaneers (6-2)
  4. Dallas Cowboys (6-2)
  5. Los Angeles Rams (7-2)
  6. New Orleans Saints (5-4)
  7. Atlanta Falcons (4-4)

In the hunt: Carolina Panthers (4-5), Minnesota Vikings (3-5), Seattle Seahawks (3-5), San Francisco 49ers (3-5)

Az NFC-ben teljesen más a helyzet. Van egy nagyon erős ötös, utánuk viszont elég nagy a szakadék és kicsit talán szomorú is, hogy ez a Falcons jelenlegi állapotok szerint rájátszás-meccset játszhatna. Az utolsó helyért (két helyért?) nagy lesz még a verseny, az biztos.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!