Connect with us

NCAA

Kikre figyeljünk a 11. NCAA héten?

Jön a 11. hét, a rájátszásért folyó harc pedig szorosabb, mint valaha. Most három, a playoff és a rangsor szempontjától is fontos találkozón mutatjuk meg, kik lehetnek a főszereplők a hétvégén és a jövő évi draft első két napján.

Purdue @ Ohio State (4.)

George Karlaftis, DE, Purdue

Az óriásölő Purdue előbb a második kiemelt Iowát, majd a harmadik kiemelt Michigan State-et intézte el. Ebben többek között az játszott szerepet, hogy a liga egyik legkiegyensúlyozottabban teljesítő passzsiettetője játszik a soraiban. Karlaftis egy kiváló méretettel megáldott játékos, akinek hosszú végtagjai vannak, ebből pedig rendszeresen előnyt szerez. Hosszú karjaival mindig kezdeményezi az ütközetet, előszeretettel söpri ki az ellenfele kezét a jó pozícióból. Szintén kedvelt fegyvere, hogy leüti az ellenfél kezeit, ezzel kimozgatva az egyensúlyából. Munkabírása és szorgalma példás. Elég jó fizikuma van, így rendszeresen a mérkőzések második felében tupírozza a statisztikáit, amikor már mindenki a seggén veszi a levegőt. A technikai repertoárján lenne mit javítani, de egy jó edző karjai között aranyat érhet.

David Bell, WR, Purdue

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!