Connect with us

NCAA

Kikre figyeljünk a 12. NCAA héten?

Vészesen közeledünk az egyetemi szezon végkifejletéhez, de még mindig van pár játékos, akire felhívnánk a figyelmeteket az utolsó fordulókban. Ezúttal főleg cornerbackeket és támadófalembereket hoztunk számotokra.

Wake Forest (12.) @ Clemson

Andrew Booth, CB, Clemson

A Clemson idén kizuhant az elitből és jelenleg nagyjából úgy fest mint egy középcsapat. Ez azonban inkább az offense hibája, defense oldalon továbbra is sok bizakodásra okot adó jelet látunk. A csapat egyik kiemelkedő játékosa idén is a cornerback Andrew Booth. Booth már a középiskolából is öt csillagos tehetségként érkezett és ez elsősorban mentalitásának és eszének volt köszönhető. Kiválóan olvassa a játékot, érti annak kisebb részleteit is, ebből kifolyólag gyorsan tudja azonosítani a támadóplayeket és elemzi az irányítók szemét. Nem mellesleg erős küzdőszellemmel van megáldva, így 50-50 labdáknál és futás ellen is hasznos játékos.

 

Ami miatt mégis kételkedhetünk benne, hogy a technikája nem minden elemében kifogástalan és néha túl magasan hagyja a súlypontját, így hiába van ott a szerelésnél, könnyen kibillentik. Ezen kívül se nem kimagasló atléta, se nem túlságosan izmos, megtermett, inkább csak átlagos. Biztosan lesz olyan csapat aki beleszeret a mentalitásába és bonyolultabb zónákat használó csapatoknál hasznos játékos lehet, de inkább első kör vége, második kör eleje, ahol lecsaphatnak rá.

 

Tyler Davis, iDL, Clemson

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!