Connect with us

Érdekességek

Lamar Jackson megdöntötte Michael Vick rekordját

Lamar Jackson tegnap a Vikings elleni hosszabbításos mérkőzésen 21 futásból 120 yardot ért el a földön, ezzel ismét átlépte a 100 yardos határt. Tette ezt karrierjében 12. alkalommal a rájátszásokkal együtt, ezzel pedig ő lett a rekorder, megelőzve Michael Vicket – írja a Ravens hivatalos oldala. Ha csak az alapszakaszt nézzük, akkor mindkettejüknek 10 ilyen mérkőzése van, így amikor legközelebb összejön ez a Ravens irányítójának, akkor ebben is egyeduralkodó lesz.

Vick egyébként Jackson egyik kedvenc játékosa volt gyerekként, és nem ez volt az első rekordja, amit megdöntött. 2019-ben az egy szezonban futott yardok csúcsát adta át a múltnak. A fiatal irányító elég menőnek gondolja, hogy Vick rekordjait döntögeti, hiszen nagyon tiszteli az ex-Falcons QB játékát.

Ezen kívül más rekordokat is megdöntött vagy beállított tegnap Lamar:

  • Ez volt a 22. meccse legalább 75 futott yarddal (legtöbb az NFL történetében, Vicket megelőzve),
  • ez volt a 3. meccse legalább 250 passzolt- és 100 futott yarddal (a legtöbb az NFL történetében Cam Newtonnal holtversenyben),
  • ez volt a 9. meccse legalább 200 passzolt- és 75 futott yarddal (a legtöbb az NFL történetében Russell Wilsonnal holtversenyben),
  • ez volt zsinórban a 15. meccse TD-passzal (saját 2019-20-as franchise rekordját állította be ezzel),
  • ez volt karrierje kezdetétől számolva zsinórban a 12. győzelme NFC-csapat ellen (a legtöbb az NFL történetében Ken Stablerrel holtversenyben).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!