Connect with us

Hír

Leültetheti Elliottot a Cowboys

Az utóbbi hetekben alaposan visszaesett Ezekiel Elliott és ezzel együtt a Dallas Cowboys teljesítménye is, a futó láthatóan térdsérüléssel küzd, ez pedig hatással van a játékára. Épp ezért a Cowboysnál azon gondolkodnak, hogy leültetik a running backet, hogy kipihenhesse ezt a nyavalyát. A sérültlistára helyezést nem fontolgatják a csapatnál, de ez azt jelentheti, hogy jövő csütörtökön nem fog pályára lépni a Saints elleni mérkőzésen.

A Cowboys az utóbbi négy meccséből hármat elvesztett, és Elliott futóteljesítménye is folyamatosan csökkent, az utóbbi hetekben csak 51, 41, 32 és 25 yardot szerzett. A csapat a nyolcadik fordulóig 152 yardot átlagolt a földön, azóta pedig csak 84,5-öt egy elég gyengécske 3,8 yardos futásonkénti átlaggal.

Ebben persze közrejátszik, hogy a támadófalban is voltak sérülések, változtatások, de az is egyértelműen látszik, hogy Elliott nem 100 százalékos és közel sem olyan robbanékony, mint a szezon első felében, így pedig jót tehet neki egy kis pihentetés. Főleg mivel Tony Pollard nagyon is jól játszik második számúként.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!