Connect with us

Hír

Matt Stafford: Nem lepett meg, hogy OBJ hozzánk igazolt

Matthew Stafford élete eddig is kifejezetten kényelmes volt, hisz olyan elkapóknak dobálhatta a labdát, mint Cooper Kupp, Robert Woods és Van Jefferson. A Rams szerint ugyanakkor a jóból soha nem elég, így meggyőzte Odell Beckhamet, hogy költözzön Los Angelesbe.

“Az igazat megvallva, egyáltalán nem lepett meg a dolog. Ez egy nagyszerű város, ahol bárki szívesen játszana. A Rams pedig egy nagyszerű szervezet, ahová bárki szívesen aláírna. Olyan elképesztő játékosaink vannak, mint Aaron Donald, Jalen Ramsey, Cooper Kupp és még sorolhatnám. Nagyon izgalmas lenne bárkinek, hogy ezekkel a srácokkal egy csapatban legyen. Én meg csak örülök, hogy a részese lehetek ennek az egésznek”

– mondta Stafford (via PFT).

A Lions korábbi 1/1-esének már volt szerencséje elit elkapókhoz, elég csak Calvin Johnsont említeni, de karrierje nagy részében nem állt ilyen bőség a rendelkezésére. Most legalább három sztárelkapó közül választhat, ugyanis OBJ akár már a héten bemutatkozhat a 49ers ellen. (Csak nehogy rosszul süljön el ez a bőség, az utóbbi időben Sean McVay akkor is erőltette a passzjátékot, amikor a futójáték jól működött és hatékonyabb lett volna vele az offense.)

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!