Connect with us

Hír

Megvan Beckham átalakított szerződése, kedden kerülhet waiverre

Egyezségre jutott a Browns és Odell Beckham, az elkapó szerződését átalakították és hétfőn kerül majd waiverre, tehát kedden adhatnak be rá kérelmet a többiek. A szerződés módosításával azonban leginkább azt érték el, hogy rossz csapatoknak ne legyen érdeke megszerezni Beckhamet.

Adam Schefter információi szerint a Browns eltávolította a kontraktus utolsó két évét, de megtartotta az idei $7,25 milliós maradék fizetését. Ezzel OBJ szabadügynök lenne a szezon után, tehát nem lehetne elcserélni és még csak kompenzációs picket sem kapnának utána, szóval igyekeztek úgy kialakítani a dolgokat, hogy a gyenge csapatok ne adjanak be kérelmet Beckhamért. A Browns tehát jófej volt az elkapóval, mert ha nagyon akarták volna, meg is nehezíthették volna a dolgát.

Az alábbi csapatoknak van egyébként jelenleg legalább 7,25 millió dollárja a fizetési keretben: Jaguars, Eagles, Broncos, Seahawks, Panthers, Chargers, Steelers, Washington, Bengals. De ha valaki hajlandó lett volna kifizetni az elkapó fizetését, akkor jó eséllyel talált volna trade partnert is a Browns – kivéve ha a rossz látszat elkerülése végett nem akarták egy 6-7. körös pickért eladni.

A valószínű forgatókönyv az, hogy nem ad be rá senki kérelmet kedd estig, Beckham pedig szerdától szabadon tárgyalhat bárkivel. Nagy szerződésben nem reménykedhet, de így legalább megválaszthatja, hogy hol akar játszani, hátha ezzel növeli a jövőbeli értékét. Nem zárhatjuk azonban ki, hogy valaki ad be rá kérelmet, hiszen azért nem egetrengetően magas a fizetése, amennyiben valaki még elhiszi, hogy a karrierje elején látott OBJ-t kaphatja meg egy fél szezonra.

A waiver folyamatról Beckham kapcsán itt írtunk bővebben tegnap.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!