Connect with us

Hír

Megvannak október hónap játékosai is

Kicsit megkésve ugyan, de az NFL kiosztotta az október hónap legjobb játékosainak járó elismeréseket. Talán érdekes, hogy nincs köztük irányító vagy védőfalember. 

AFC

A Colts másodéves futója, Jonathan Taylor még csak hét játékosa sem volt még soha, most viszont a hónap legjobbja lett, miután 79 futásból 478 yardot és 6 TD-t szerzett öt meccs alatt (plusz volt 195 yardja és egy TD-je elkapásból is). Most először lett karrierjében a hónap legjobbja Kevin Byard, a Titans safetyje is, aki utóbbi négy meccsén három interceptiont is szerzett, emellett volt egy fumble return TD-je, egy kierőszakolt fumble-je és 27 tackle-je. A speciális egységben a Bills rúgóját, Tyler Basst díjazták, aki mind a 10 mezőnygólját és mind a 13 extra pontját értékesítette.

NFC

A Rams elkapója, Cooper Kupp duplázni tudott, ugyanis szeptember után októberben is ő diadalmaskodott. Ebben a hónapban öt meccsen 38 elkapást, 557 yardot és 3 TD-t jegyzett, és vezeti a ligát elkapott yardokban. A holtszezon egyik legmeglepőbb jó igazolása volt DeVondre Campbell, aki a Packers linebacker sorába lehelt életet. A kiváló játékát most az NFL-nél is elismerték egy hónap legjobb játékosa díjjal, miután októberben 45 tackle-t (ebből három negatív yardos), két kierőszakolt fumble-t, egy interceptiont és egy sacket jegyzett. A speciális egységben a Saints punterét, Blake Gillikint díjazták, aki 46,9 yardos átlaggal rúgott, 10 puntja ért földet a 20 yardoson belül, a Washington ellen pedig három is a 3 yardoson belül landolt.

Újoncok

A legjobb támadó újonc októberben a Steelers futója, Najee Harris lett, miután 356 yardot és 3 TD-t szerzett a földön, illetve 124 yardot és egy TD-t a levegőben. A védőknél a Chiefs második körös linebackere, Nick Bolton lett a díjazott, aki 43 tackle-t (köztük 7 negatív yardosat) regisztrált.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!