Connect with us

Érdekességek

Mi a következő Odell Beckham számára?

Odell Beckhamet hivatalosan is kivágta a Browns, és ahogy a trade deadline után minden menesztett játékos, így ő is waiverre fog kerülni. Most elmagyarázzuk bővebben, hogyan is néz ki a folyamat, mi vár OBJ-re.

Mivel péntek van és ma kerül majd csak a tranzakciós listára Beckham, így a következő munkanapon, azaz hétfőn fog csak lemenni a következő waiver, ahol Beckhamre is lehet kérelmet beadni. Ez úgy néz ki, hogy minden csapat adhat be kérelmet magyar idő szerint este 10-ig, és közülük amelyik csapat a legmagasabban volt a prioritási listán, az viheti el Beckhamet a jelenlegi szerződésével együtt. A waiver lista pedig a mérlegek alapján fordított sorrendben kerül felállításra, ami így néz ki jelenleg:

Tehát ha a Lions akarja Beckhamet, akkor el tudja vinni, senki nem szólhat ebbe bele. Ha a Lionsnek nem kell, akkor a Dolphinsnak van meg rá esélye, majd a Texansnak és így tovább. Ha nem ad be senki kérelmet, akkor este 10 órától OBJ szabadügynök lesz és aláírhat bárhová, bármilyen szerződést.

Na és vajon elviszi valaki? Ez leginkább attól függ, pontosan hogyan is alakították át a szerződését a kivágás előtt. Erről pontos információnk nincs még, de Beckhamnek az lenne az érdeke, hogy ne vigye el senki a waiveren, a Brownsnak pedig az, hogy igen, így nehéz okosnak lenni. A jelenlegi bő 7,5 milliós fizetését jó eséllyel senki nem vállalná, nem vállalta volna be, de olcsón valószínűleg sokan lecsapnának rá.

Albert Breer információi szerint Beckham szerződésében benne van, hogy a Browns bármikor átalakíthatja az alapfizetését aláírási bónusszá, amit ha megtettek, akkor levihették alacsonyabbra az idei maradék fizetését, ezzel valószínűbbé téve, hogy valaki bead érte kérelmet. Ez azért lenne jó a Brownsnak, mert ha valaki felveszi a waiverről, akkor a szerződése maradék részét átvállalja és nem a Brownsnak kell kifizetnie az idei évi maradék fizetését. Azt még nem tudjuk pontosan, hogy konkrétan hogyan alakították át a szerződést és mennyit kéne átvállalni a következő csapatának.

Ha kiderülnek az átalakított szerződés részletei, akkor mindenképp okosabbak leszünk azzal kapcsolatban, hogy várhatóan elviszi-e valaki waiverről vagy szabadügynök lesz. UPDATE: Megvannak a szerződés részletei. 

Végül pedig íme a Poinstbet oddsai arra vonatkozólag, hogy melyik lesz OBJ következő csapata.

  • +300: Raiders
  • +450: Saints, Patriots
  • +550: Ravens
  • +700 Bills
  • +1200: 49ers, Packers, Seahawks
  • +1400: Titans
  • +1600 Colts, Eagles
  • +2000: Vikings
  • +2200: Rams, Panthers
  • +3000: Lions
  • +5000: Chargers

*100 dollár tét esetén ennyi lenne a nyeremény*

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!